Skoči na glavno vsebino

Ob pričetku novega šolskega leta

Dragi otroci in starši!

Letošnje poletje so zaznamovale Olimpijske igre v Parizu in visoke temperature, zaradi katerih smo že precej utrujeni. Ne glede na to upam, da ste preživeli lepe in brezskrbne počitniške dni v krogu svojih družin in prijateljev. Naša šolska stavba je generalno očiščena, delno obnovljena in pripravljena na sprejem otrok. Vsi zaposleni na IV. osnovni šoli Celje smo že v polnem delovnem zagonu in se pripravljamo na novo šolsko leto. Uvedli bomo nov urnik, s pričetkom pouka ob 8. uri, z rekreativnim odmorom in razširjenim programom (RAP) v celoti. V ta namen smo nabavili številne rekvizite, s katerimi bomo polepšali šolanje našim učencem.  Sedaj je čas, da si otroci pripravijo šolske potrebščine po seznamu, objavljenem na spletni strani šole. Izkoristite še zadnje počitniške dni in se začnite počasi prilagajati na šolski ritem.

Letošnje šolsko leto bomo začeli v ponedeljek, 2. septembra 2024:

  • Otroci od 2. do 9. razreda pridejo v šolo ob 8. uri. S seboj prinesejo obesek za evidentiranje šolske prehrane, šolske copate, torbo, pisalo in mapo. Na razredni stopnji (2.-5. r) bodo imeli pouk 4 šolske ure (do 11.40), na predmetni stopnji pa 5 šolskih ur (do 12.30).
  • Prvošolci pridejo v šolo v spremstvu staršev ob 16. uri, kjer vas bomo v veliki telovadnici svečano sprejeli predstavniki strokovnih delavcev, MO Celje in ravnatelj.

Prisrčen pozdrav,

Robert Pritržnik, ravnatelj IV. osnovne šole Celje

Dostopnost